Language
Logistics & transport

Rakennus- ja erikoiskuljetukset

Tarjoamme monipuolisia nosto- ja kuljetuspalveluita rakennusteollisuuden tarpeisiin. Suoritamme nostot ja kuljetukset samalla kalustolla, joten auto ja nosturi ovat aina yhtä aikaa paikalla. Näin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta, eikä ajanhukkaa synny kaluston siirtymisestä.
Olemme erikoistuneet maantiekuljetuksiin. Palveluihimme kuuluvat mm. kappaletavarakuljetukset, rakennuskuljetukset ja erikoiskuljetuskokonaisuudet, jotka suoritetaan vankalla ammattitaidolla.

Erikoiskuljetukset suoritamme pitkäaikaisella osaamisella asianmukaisesti alusta loppuun. Tarvittaessa hankimme kuljetusluvat kappaleiden kuljettamista varten ja myös erikoiskuljetuksien liikenteenohjaus onnistuu kauttamme. Koko kalustomme on varustettu erikoiskuljetuksissa tarvittavilla välineillä.

Projektikuljetuksissa meidän on mahdollista toteuttaa koko logistinen ketju, kappaleen valmistuspisteestä aina loppusijoituspaikkaan asti. Tämän mahdollistaa yrityksemme monialaosaaminen maantiekuljetusten, trukkipalveluiden sekä haalaus- ja nostopalveluiden saralla.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä