Language
Logistics & transport

Trukki- ja kurottajapalvelut

Trukkipalveluvalikoimastamme löytyy niin pieniä, kuin isompiakin trukkeja, sekä valikoima erilaisia kurottajia. Trukeista pienimmät ovat alle 2 m korkeita, nostokyvyltään 3,2 t ja suurin trukkimme nimellisnostokyvyltään 18 t. Kurottaja valikoimastamme löytyy Merloja ja Catepillareita, joiden nostokyky vaihtelee 4 t ja 12 t välillä, sekä ulottuma 10 m ja 18 m välillä.

Kaikki kurottajamme ovat rekisteröityjä tieliikenteeseen, mikä mahdollistaa helpon liikkumisen Turun alueella. Jos työmaa on kauempana tai kohteessa tarvitaan trukkia, onnistuu trukin tai kurottajan kuljettaminen kohteeseen kuljetuskalustollamme (lavetti / vaihtolavakuorma-auto).

Kurottajamme ovat erittäin monikäyttöisiä ja niihin on saatavilla erilaisia lisälaitteita. Esimerkiksi 17 m ja 18 m kurottajiin piikkien tilalle on mahdollista saada jibi (ristikkopuomi, jossa pyörivä ja pakkolukittuva koukku, max. nostokyky 1,5 t), jibi vinssillä, kalustelava, kauha tai lumiaura. Kun taas 10-12 t kurottajat on mahdollista varustaa piikkien lisäksi kauhalla tai lumiauralla.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä